Őszi avar ékszer szett

Őszi avar ékszer szett

Cikkszám:SM003
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 3,600Ft

Kiegészítők, akciók

A sodronylánc színe:

Darab:     - VAGY -   Kívánságlistára

Egyedi tervezésű, kézműves üveg ékszer szett. Gyűrű és medál sodronyláncra fűzve.

Ezekből az ékszerekből nem készítünk két egyformát, válaszd ki a saját, egyedi darabodat!

A Bello Design üvegékszerei és tárgyai egyedi tervezésű, kézműves technikával készült iparművészeti alkotások. Minden egyes üvegékszert és dísztárgyat személyes gondoskodással alkotunk meg a tervezéstől a megvalósításig, minőségi alapanyagok felhasználásával. Az ékszerek tervezésénél szem előtt tartjuk, hogy igényes, hordható, stílusos darabok kerüljenek ki a kezünk közül, amelyek kiemelik a szépséget, nőiességet és megadják azt az érzést, amit csak egy egyedi ékszer adhat viselőjének.

A gondosan válogatott minőségi üvegek több rétegben kerülnek egymásra és kemencében, magas hőmérsékleten nyerik el végső, megismételhetetlen formájukat. Üvegékszereink között mindenki megtalálhatja a saját stílusához legjobban illő egyedi darabot. Kínálatunk rendkívül sokoldalú, webshopunkban rendelhető medál, gyűrű, fülbevaló, kitűző és üveg dísztárgy. Ékszereink szettben is megvásárolhatóak, kedvezményes áron.

Minden design-üvegékszer és tárgy exkluzív, letisztul és stílusos darab, amelyből nem hiányzik a játékosság és könnyedség. Az ékszer kollekciók és üvegékszerek kisszériás alkotások, minden darab különleges és különlegessé teszi viselőjét.

 

Ékszer szett
szín piros, sárga, barna
Medál
méret kb.3x3 cm
tartozék Színben hozzá illő sodronylánc, vagy a termék adatlapján kiválasztható a lánc színe.
Gyűrű
méret az üveg mérete kb. 2x2 cm
karika méret 52-60 méret között állítható
Megjegyzés
Fontos! A termék fotó csak illusztráció! Ékszereink kézzel gyártott, egyedi termékek. Ha egy termékből több darab készül, nem garantálható, hogy teljes mértékben azonosak lesznek. Apró, méret és formabeli különbségek lehetnek. Az ékszer szerelék szintén eltérő lehet a képen látottól.

Írj véleményt a termékrőlMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (2)