Árnyjáték fülbevaló

Árnyjáték fülbevaló

Cikkszám:FH006
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 740Ft
Darab:     - VAGY -   Kívánságlistára

Kiváló minőségű alapanyagból készült, különleges üveg fülbevaló.

Az egyedülálló mintákat az üveg egyedisége adja, nem készül két egyforma ékszer. Minden esetben a képen látott terméket küldjük, az új ékszereket új képen mutatjuk be.

A Bello Design üvegékszerei és tárgyai egyedi tervezésű, kézműves technikával készült iparművészeti alkotások. Minden egyes üvegékszert és dísztárgyat személyes gondoskodással alkotunk meg a tervezéstől a megvalósításig, minőségi alapanyagok felhasználásával. Az ékszerek tervezésénél szem előtt tartjuk, hogy igényes, hordható, stílusos darabok kerüljenek ki a kezünk közül, amelyek kiemelik a szépséget, nőiességet és megadják azt az érzést, amit csak egy egyedi ékszer adhat viselőjének.

A gondosan válogatott minőségi üvegek több rétegben kerülnek egymásra és kemencében, magas hőmérsékleten nyerik el végső, megismételhetetlen formájukat. Üvegékszereink között mindenki megtalálhatja a saját stílusához legjobban illő egyedi darabot. Kínálatunk rendkívül sokoldalú, webshopunkban rendelhető medál, gyűrű, fülbevaló, kitűző és üveg dísztárgy. Ékszereink szettben is megvásárolhatóak, kedvezményes áron.

Minden design-üvegékszer és tárgy exkluzív, letisztult és stílusos darab, amelyből nem hiányzik a játékosság és könnyedség. Az ékszer kollekciók és üvegékszerek kisszériás alkotások, minden darab különleges és különlegessé teszi viselőjét.

 
Fülbevaló
szín zöldes mintás
méret kb. 1 cm
egyéb jellemzők beszúrós fülbevaló, szilikon védő véggel
Megjegyzés
Fontos! A termék fotó csak illusztráció! Ékszereink kézzel gyártott, egyedi termékek. Ha egy termékből több darab készül, nem garantálható, hogy teljes mértékben azonosak lesznek. Apró, méret és formabeli különbségek lehetnek. Az ékszer szerelék szintén eltérő lehet a képen látottól.

Írj véleményt a termékről



Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz