Rólunk

A hasonló érdeklődés és a közös hobbi sarkalt arra két művészlelkű jóbarátot, hogy megvalósítsák álmukat, és a munkájuk a hobbijuk is legyen egyben.

A történet régre nyúlik vissza, amikor elkezdtünk üveget festegetni. Ahogy egyre ügyesebbek lettünk, kezdtük érezni, hogy többre vagyunk képesek, mint egy irodában húzni az igát. :) Ennek hatására lakberendezőnek tanultunk, amely szakmát szép eredménnyel meg is szereztünk. Bár nem kezdtünk a szakmában dolgozni,  mégis sokat adott nekünk az iskola, szélesítette a látókörünket, fejlesztette az érzékeinket, erősítette a művész vénánkat.  Bár innen még hosszú út vezetett ahhoz hogy valóra váljon az álom, de most végre itt vagyunk, hogy megmutassuk mit tudunk. :) Persze nem véletlen hogy az üveget formázgatjuk, hiszen a gyökerek innen erednek.

Kata a színek bűvöletében él,  ösztönösen tudja a színeket egymás mellé rakni, úgy hogy az harmonizáljon. Nem meglepő, hogy örök optimista, és igazi küzdő alkat. Az életben minden téren alkot, legyen szó karácsonyi díszítésről, falfestésről, süteményről, barátai meglepéséről. Mindent szívből csinál, a társaság közepe, mindenki szereti. :) Imádja a kutyákat, van is neki 3, és sokat tesz más kutyákért is, hogy jobb sorsuk legyen.  Benne fogant meg az ékszerkészítés ötlete, amit egy mikro kemencével ki is próbált. Inspirálta Ferét, aki szintén rákapott. Ragyogó ötleteivel sokat tett, hogy létrejöjjön a Bello Design áruház. Az ékszer kollekcióink megalkotója, és a műtermünk dizájnere.

Fere kedvenc időtöltése a fotózás, amit másik kedvenc időtöltésével kapcsol össze, az utazással. Imádja Olaszországot, ahova gyakran jár vissza, de itthon is szívesen járja a természetet, 2 lábon, vagy 2 keréken.  Ezért a természetet is fotózza, az ószi erdőért oda van. Muzikális alkat, időnként koncerten is kezében van a gép, bár azt nem szabadna. :) Gondolom senki nem lepődik meg ezután, hogy az ékszereket is ő fényképezi. Lelkesedő, és sokat dolgozó. A web áruház dizájnere. Korán kelő, hajnalban izzítja a kemencét, mikor még mindenki más alszik. Szereti az üveget, például mikor serceg rajta a vágó. :) A tökéletessége törekszik, de sosem elégedett. Nem csapja össze a dolgokat, de mindenbe a lelkét adja.

Együtt hoztuk létre a Bello Design áruházat, együtt alkotunk, és büszkék vagyunk arra, amit létrehoztunk. A munka számunkra öröm, amit szeretnénk megmutatni az alkotásainkon keresztül.

Ha kíváncsi vagy mikkel foglalkozunk még, hogy telnek a dolgos napjaink, látogass el a Bello Blog-ra!